• info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen
  • info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen

Matrassen

Sorteren op:

Matrassen van Berghuis Online

Na een dag hard werken, een uitje of andere vorm van ontspanning is een goede nachtrust alles wat u nodig heeft. Een goed matras die past binnen uw persoonlijke behoefte is dan een must-have voor een optimale nachtrust om de volgende dag weer volledig opgeladen de dag te beginnen. Onze matrassen zijn gemaakt van duurzame materialen, geven ondersteuning daar waar u dat het meest nodig heeft. Dankzij de afritsbare tijk is de tijk ook goed te wassen op 30 graden en heeft het matras een goede ventilatie, al met al een heel erg fris gevoel.

In het ruime assortiment matrassen van Berghuis Online hebben we aan alles gedacht en is er altijd wel een matras dat past binnen uw specifieke, persoonlijke wensen. Onze matrassen beschikken over comfortzones voor de belangrijkste zwaartepunten zoals uw nek, schouders rug en heupen. Houd bij de aanschaf van uw nieuwe matras rekening met het maximaal toelaatbare gewicht, hierdoor zult u nog meer kunnen genieten van uw nieuw aangekochte matras van Berghuis Online.

In onze showroom hebben wij meerdere matrassen voor u klaar liggen zodat u deze kunt komen uitproberen om te kijken welke het beste bij u past. Helaas kan het voorkomen dat een bepaald matras niet aanwezig is in de showroom. Wilt u er zeker van zijn of het matras dat u op het oog heeft ook aanwezig is in onze showroom? Neemt u dan contact met ons op.