• info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen
  • info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen

Alles over eethoeken

Hoe lang moet mijn tafel zijn?

De lengte van uw eetkamertafel hangt af van verschillende factoren. Wat past er bij u thuis? Met hoeveel mensen wil ik aan de tafel zitten? Wil ik stoelen met of zonder armleuning? Dit zijn allemaal vragen die u kan stellen alvorens u een eetkamertafel koopt. Meet daarom goed thuis de ruimte op waar de tafel komt te staan en houdt er rekening mee dat u met gemak de tafel moet kunnen passeren.

Hoe onderhoudt ik mijn houten tafel zorgvuldig?

Uw houten tafel kan van verschillend hout zijn,

Wat is lamulux?

Lamulux is een materiaalontwikkeling gebaseerd op vezelplaat en melamine. Hierdoor zijn deze meubels zeer milieuvriendelijk en hebben ze een hoge bacteriële resistentie. Dit materiaal is sterk, hard, licht en nauwelijks gevoelig voor krassen.

Door de aangebrachte houttekening en structuur, krijgen deze meubels een uniek decor. Het lijkt niet alleen echt hout, het voelt ook als echt hout. Een ander groot voordeel hiervan is dat deze meubels eenvoudig te onderhouden zijn. U kunt de kast gewoon afnemen met een vochtige doek, zelfs bij vlekken! Alle lades en deurtjes zijn voorzien van soft-close sluiting.

Voordelen:

Kras- en slijtvast in hoge mate

Eenvoudig te onderhouden, en schoon te maken

Voelt en ziet eruit als massief hout, zonder gebruik van hout

Verkleurt niet

Milieu- en gebruiksvriendelijke afwerking