• info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen
  • info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen

Onze winkel

Berghuis Kompleet Wonen en Projectinrichting is sinds 1909 gevestigd in het centrum van Schalkhaar met sinds 2020 deze webshop. Op bijna 6000 m² vindt u alles op het gebied van woning- en projectinrichting. Op de afdeling woninginrichting vindt u harde en zachte vloerbedekking – vinyl – PVC – laminaat en een grote diversiteit aan gordijnen en raambekleding inclusief horren en zonwering. Onze mooie PVC vloeren zijn er in diverse uitvoeringen en kleuren. Veel van deze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Op onze slaapkamerafdeling vindt u een uitgebreide (test)bedden afdeling met diverse studio’s. Wij bieden hier exclusieve producten van onder andere Auping aan. Wij leveren zowel moderne als traditionele slaapkamers, seniorenbedden en boxsprings. Een specialisatie van onze fysieke winkel zijn de maatwerk linnenkasten. Tevens vindt u op de slaapkamerafdeling een uitgebreide collectie dekbedden – hoofdkussens – overtrekken – hoeslakens en moltons.

Daarnaast leveren wij moderne en traditionele meubelen waaronder een aantal eigen maatwerk concepten. Wij hebben een zeer grote collectie relaxfauteuils en sta-op fauteuils.

Berghuis 100 jaar

In 2009 vierden wij ons jubileumjaar, omdat we maar liefst 100 jaar bestonden. Een uitgelezen mogelijkheid om de geschiedenisboeken is uit te diepen en u een inkijk te geven in onze rijke geschiedenis. Toen Hendrikus Jansen aan de Haar in 1895 zijn tapperij en dorpswinkeltje aan de Pastoorsdijk in Schalkhaar overdroeg aan zijn dochter Mina en schoonzoon Antoon Berghuis uit Heeten, had hij nooit kunnen bedenken dat het 'winkeltje' zou uitgroeien tot Berghuis Kompleet Wonen zoals u het vandaag de dag kent. In het dorpswinkeltje werden destijds naast kruidenierswaren ook rookwaar, fournituren, glas- en aardewerk, borstelwerk en klompen verkocht. Vanaf 1909 verkocht Mina ook manufacturen. Dat jaar is door de familie Berghuis aangemerkt als startpunt van het huidige bedrijf, Berghuis Kompleet Wonen.

Indien u geïnteresseerd bent in de complete geschiedenis van Berghuis Kompleet Wonen, kunt u gratis het boek ''Berghuis 100 jaar op Schalkhaar'' afhalen in de winkel, zolang de voorraad strekt.

Vind ons

Berghuis Kompleet Wonen

Pastoorsdijk 24 / Oerdijk 21A

7433 DK Schalkhaar

Info@berghuisonline.nl

BTW nummer: NL006036430B01

KVK: 38006818

Openingstijden showroom

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:30-17:30

Woensdag: 09:30-17:30

Donderdag: 09:30-17:30

Vrijdag: 09:30-17:30

Zaterdag:10:00-16:30

Zondag: Gesloten

Inspiratie

Opzoek naar nieuwe inspiratie voor uw woon- of slaapkamer? Of gewoon geïnteresseerd in de trends van nu? Bekijkt u dan ook eens onze inspiratiepagina. Veel van deze producten staan ook in onze showroom aan de pastoorsdijk 24. Staat uw artikel niet online aangeboden én niet aangeboden in onze showroom? Neemt u dan contact met ons op, veelal zijn alle meubels door ons te leveren!