• info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen
  • info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen

Boxspring Celebration

vanaf € 1.525,00

incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

Deze complete boxspring bestaande uit, 2 firm pocketvering matrassen, latex topper, en een hoofdbord. Verder heeft deze boxspring een stijlvolle zwarte poten. De boxspring is snel leverbaar in de getoonde kleur en afmeting 180x200 en 180x210. Andere lengtes/breedtes, hardheden en kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.


Matras & topper

De matrassen van deze boxspring zijn 7 zone pocketvering matrassen met 300 veren per m2. Deze 7 comfortzones zorgen ervoor dat u beter slaapt. De verschillende zones ondersteunen uw lichaam waar dat nodig is. De matrassen zijn gemaakt van koudschuim. De standaard hardheid voor deze matrassen is firm. Dit is de hardste uitvoering. Uw kunt ook kiezen voor een medium matras, deze heeft wel een langere levertijd. De standaard topper voor deze boxspring is de cool side latex met verkoelende werking (senseICE©). Deze verkoelende topper zorgt voor aangename nacht. Tot en met een breedte van 140cm zal uw matras uit één geheel bestaan. Alle maten daarboven worden de matrassen gesplitst in een 2-tal matrassen.


Vlak of verstelbaar

Deze boxspring is snel leverbaar zowel vlak als verstelbaar in de maten 180x200 en 180x210. Voor minder dan €600,- heeft u de verstelbare variant. Een verstelbare boxspring is ideaal voor mensen die rug/nekklachten hebben.


Levering & montage

Onze boxsprings worden geleverd en gemonteerd voor €50,-. Wij komen de boxspring brengen wanneer het u uitkomt en zorgen ervoor dat hij geïnstalleerd wordt waar u hem hebben wilt. Wij nemen al het verpakkingsmateriaal mee zodat u direct kan genieten van uw nieuwe boxspring.


Kleuren en afmetingen op voorraad voor dit type boxspring:
Boston Charcoal of Turtle en 180x200 en 180x210.


Let op: bezorgen en monteren is heden nog alleen mogelijk in de gemeente Deventer.

Woont u buiten de gemeente Deventer en wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Neemt u dan contact met ons op.