• info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen
  • info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen

Eetkamertafel Formula-U

vanaf € 450,00

incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

Onze eetkamertafel Formula-U is gemaakt van lamulux. Klik hier voor meer informatie over het materiaal lamulux.

Het lamulux maakt het tafelblad erg duurzaam en zeer eenvoudig te onderhouden. Zelfs vlekken zijn eenvoudig te verwijderen met wat water(géén reinigingsmiddel gebruiken!).

Het blad lijkt niet alleen hout, het voelt ook écht zo! Dankzij de grey-look kleur past deze eetkamertafel in deze moderne tijd in elk interieur.


Naast het robuuste tafelblad geven de metalen poten -gemaakt van kokerprofielen van liefst 10x10cm!- deze eetkamertafel een nog stoerdere, robuuste uitstraling.

De metalen poten kunnen op 3 plekken onder uw blad bevestigd worden. De ruimste maat die u heeft tussen de poten is altijd circa 40cm kleiner. Een tafelblad van 220cm lengte heeft een tussenruimte tussen de poten van ca. 178-180cm.

Houdt u hier rekening mee met het uitkiezen van uw nieuwe eetkamerstoelen zodat deze ook per 2 of 3 stuks tussen de poten onder de tafel passen.


U kunt zelf kiezen uit verschillende afmetingen van het blad. De hoogte vanaf de vloer tot de bovenkant van het tafelblad is altijd 78 centimeter. 


Let op: bezorgen en monteren is alleen mogelijk in de gemeente Deventer. Woontu buiten de gemeente Deventer en wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Neemt u dan contact met ons op.

Extra productinformatie

Levering & montage
De getoonde prijzen zijn inclusief bezorgen en monteren. Het verpakkingsmateriaal nemen wij weer mee retour.
Onderhoudsvoorschriften
Regelmatig afnemen met een vochtige schone doek (zonder reinigingsmiddelen), daarna droogwrijven.