• info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen
  • info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen

Model Rough - Elektrische lattenbodem

vanaf € 1.689,00

incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

Ons design bed 'Model Rough' is gemaakt van 100% massief eikenhout en heeft een natuurlijke kleur als afwerking waardoor het design bed zorgt voor een natuurlijke, unieke en duurzame uitstraling in uw slaapkamer.


Afmetingen

Hoofdbord hoogte: 60cm (vanaf de grond gemeten)

Hoofdbord breedte: 2cm aan weerszijden breder dan de gekozen afmeting


Bedbodem

Een goede bedbodem is de basis van uw optimale nachtrust. Standaard worden onze design bedden geleverd met twee elektrische bedbodems die beiden bestaan uit 30 latten van beukenhout die overliggend zijn bevestigd, dit zorgt voor meer comfort. Daarnaast zijn al onze bedbodems voorzien van middenlint die ervoor zorgen dat de druk op uw matras optimaal wordt verdeeld. Een elektrische bedbodem is zeer geschikt voor mensen met rug of nekklachten, maar ook als u graag leest of tv kijkt in bed. U zet eenvoudig het bed in de ideale houding.


Matras

Standaard wordt 'Model Rough' geleverd exclusief matras(sen). U kunt naar eigen wens matrassen uit onze webshop toevoegen aan uw bestelling. Tot 160cm breedte heeft u ook de mogelijkheid om het matras uit één stuk te laten bestaan. Let op: uw design bed wordt áltijd met 2 losse bedbodems geleverd. Een enkel matras adviseren wij daarom niet. U kunt bij twee losse bedbodems beter kiezen voor 2 losse matrassen die onafhankelijk van elkaar met de bedbodems meebewegen. Bekijk hier ons aanbod matrassen.


Topper

De topper op uw design bed zorgt voor de juiste ondersteuning en een ultiem slaapcomfort. Daarnaast zorgt een topper ervoor dat de geul tussen twee losse matrassen verdwijnt en de onderliggende matrassen nog langer meegaan. Onze toppers van Berghuis Online zijn mijtbestendig, ventilerend, gemaakt van duurzame materialen en gemakkelijk in het onderhoud. Wenst u een topper bij een elektrische bedbodem, kies dan een van onze split toppers. Bekijk hier ons aanbod toppers.


Levering & montage

Onze design bedden worden gratis geleverd en gemonteerd. Wij nemen al het verpakkingsmateriaal mee zodat u direct kan genieten van uw nieuwe design bed.


Let op: bezorgen en monteren is heden nog alleen mogelijk in de gemeente Deventer.

Woont u buiten de gemeente Deventer en wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Neemt u dan contact met ons op.