• info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen
  • info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen

Topper Bronze

vanaf € 250,00

incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

De topper op uw boxspring zorgt voor de juiste ondersteuning en een ultiem slaapcomfort. Daarnaast zorgt een topper ervoor dat de geul tussen twee losse matrassen verdwijnt en de onderliggende matrassen nog langer meegaan. Onze toppers van Berghuis Online zijn mijtbestendig, ventilerend, gemaakt van duurzame materialen en gemakkelijk in het onderhoud.


De kern van uw topper

Koudschuim wordt gemaakt van Polyurethaan. Vaak denken onze kopers dat koudschuim ook écht 'koud' is. Dit is natuurlijk niet het geval. Een andere naam voor koudschuim is ook wel 'High Resilience (HR)' schuim ofwel schuim met een hoge veerkracht. Koudschuim toppers zijn allergie-vrij en dankzij de van nature open celstructuur in koudschuim matrassen nemen de matrassen goed vocht op. Goed geschikt voor mensen die last hebben van nachtelijk zweten.


Traagschuim wordt gemaakt van Polyurethaan. Het schuim bestaat uit holle, open cellen die niet geheel zijn afgesloten. Hierdoor wordt de lucht in de cellen niet samengeperst wanneer het schuim in elkaar wordt gedrukt. Dankzij deze eigenschap keert de topper daarom langzaam terug in zijn oorspronkelijke vorm. Traagschuim vormt zich perfect naar uw lichaam en heeft een nauwkeurige ondersteuning, werkt druk verlagend en heeft geen kuilvorming. Toppers gemaakt van traagschuim zijn niet goed ventilerend, dit is nadelig voor mensen die veel transpireren. Bewegen in uw slaap voelt anders als bij bijvoorbeeld een koudschuim topper omdat het traagschuim tijd nodig heeft zich aan te passen aan uw nieuwe positie op de topper.


Latex is een combinatie van comfort, veerkracht en duurzaamheid. Latex is een natuurproduct met een zeer hoge elasticiteit, het is daarom erg flexibel en rekbaar. De gesloten celstructuur van onze latex toppers zorgt voor een optimale ondersteuning. Nadeel dat een latex topper met zich mee brengt is dat een gesloten celstructuur niet goed ventileert, dat is nadeling voor mensen die veel transpireren.


Informatie over het type

Topper bronze is ca. 8cm hoog en heeft een 300grams dubbeldoek.

De topper bronze is ook verkrijgbaar in de lengtematen 220cm(+10% verkoopprijs). Eventuele afwijkende breedtematen zijn ook mogelijk in overleg. Neemt u hiervoor contact met ons op. Let op: hier kan wel een langere levertijd aan vast zitten.


Topper Split

Een split topper heeft een scheiding aan de bovenzijde. Hierdoor kunnen de hoofdeinden los van elkaar bewegen terwijl het geheel toch als één matras oogt. Let op; de foto is slechts ter indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.


Levering en Montage

Alle toppers van Berghuis Online worden thuis op de door u gewenste plek neergelegd en het verpakkingsmateriaal nemen wij uiteraard weer mee.