• info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen
  • info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen

Topper Diamond Airflow

vanaf € 750,00

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 20 - 30 dag(en)

Beschrijving

De topper op uw boxspring zorgt voor de juiste ondersteuning en een ultiem slaapcomfort. Daarnaast zorgt een topper ervoor dat de geul tussen twee losse matrassen verdwijnt en de onderliggende matrassen nog langer meegaan. Onze toppers van Berghuis Online zijn mijtbestendig, ventilerend, gemaakt van duurzame materialen en gemakkelijk in het onderhoud.


De kern van uw topper

In de kern van deze topper zitten allerlei min pockets. Deze pocketvering biedt een fijne, stevige ondersteuning. Deze mini pockets zijn kleine metalen veertjes die afzonderlijk zijn verpakt in zogenoemde 'pockets'. Hierdoor kan elke veer afzonderlijk functioneren en heeft een mini pocket topper een hoog aanpassingsvermogen aan de contouren van uw lichaam. Ook wordt elk lichaamsdeel afzonderlijk ondersteund. Mini pocket toppers hebben een zeer goede ventilatie en een optimale vochtafvoer.


Informatie over het type

Topper Diamond Airflow is ca. 10cm hoog en heeft een 450grams dubbeldoek.

De topper Diamond Airflow is ook verkrijgbaar in de lengtematen 220cm(+10% verkoopprijs). Eventuele afwijkende breedtematen zijn ook mogelijk in overleg. Neemt u hiervoor contact met ons op. Let op: hier kan wel een langere levertijd aan vast zitten.


Topper Split

Een split topper heeft een scheiding aan de bovenzijde. Hierdoor kunnen de hoofdeinden los van elkaar bewegen terwijl het geheel toch als één matras oogt. Let op; de foto is slechts ter indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.


Levering en Montage

Alle toppers van Berghuis Online worden thuis op de door u gewenste plek neergelegd en het verpakkingsmateriaal nemen wij uiteraard weer mee.