• info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen
  • info@berghuisonline.nl
  • Pastoorsdijk 24, Schalkhaar
  • © 2020 Berghuis Kompleet Wonen

Topper Silver

vanaf € 200,00

incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

De topper op uw boxspring zorgt voor de juiste ondersteuning en een ultiem slaapcomfort. Daarnaast zorgt een topper ervoor dat de geul tussen twee losse matrassen verdwijnt en de onderliggende matrassen nog langer meegaan. Onze toppers van Berghuis Online zijn mijtbestendig, ventilerend, gemaakt van duurzame materialen en gemakkelijk in het onderhoud.


De kern van uw topper

Koudschuim wordt gemaakt van Polyurethaan. Vaak denken onze kopers dat koudschuim ook écht 'koud' is. Dit is natuurlijk niet het geval. Een andere naam voor koudschuim is ook wel 'High Resilience (HR)' schuim ofwel schuim met een hoge veerkracht. Koudschuim toppers zijn allergie-vrij en dankzij de van nature open celstructuur in koudschuim matrassen nemen de matrassen goed vocht op. Goed geschikt voor mensen die last hebben van nachtelijk zweten.


Gaat u voor goede hygiëne, zacht ligcomfort en goede ventilatie? Dan zijn de watergel / pulse latex toppers van Berghuis Online de ideale keuze voor u. Dankzij de watergel voelt uw topper koeler aan als bijvoorbeeld een topper die is opgebouwd uit koud- of traagschuim wanneer u er op gaat liggen. Bij deze toppers is sprake van goede ventilatie(open celstructuur) waardoor het vocht en warmte goed wordt gereguleerd. Uw lichaamstemperatuur zal, dankzij de watergel, constant zijn waardoor u geniet van een comfortabele nachtrust. De combinatie met Pulse latex zorgt ervoor dat deze topper ook erg zacht aanvoelt (sommigen geven aan dat dit de meest zachte topper is die verkrijgbaar is).


Onze talalay toppers worden gemaakt van de meest hoogwaardige natuurlatex. Bij de productie van dit latex wordt de mal eerst vacuüm getrokken zodat het latex zich egaal verspreid over deze mal. Daarna wordt het latexschuim bevroren waardoor de gesloten cellen open springen en er een open celstructuur ontstaat. Hierdoor zijn de talalay toppers erg hygiënisch omdat deze toppers het vocht goed afvoeren, ideaal voor mensen die veel transpireren in de slaap. Naast het afvoeren van vocht kunnen onze talalay toppers tot wel 30% koeler aanvoelen ten opzichte van een reguliere latex topper. Vervolgens wordt het latexschuim verwarmd zodat het uitzet en de topper de gewenste hoogte bereikt. Deze talalay topper biedt u de beste ondersteuning van uw lichaam en verlicht uw drukpunten. Mede door de uitgebalanceerde opbouw van deze topper is er een hoge mate van flexibiliteit, zachtheid en soepelheid wat er voor zorgt dat u zich gemakkelijk kunt omdraaien en geniet van een heerlijke nachtrust.

De talalay toppers zijn de toppers onder de toppers.


Informatie over het type

Topper silver is ca. 8cm hoog en heeft een 450grams dubbeldoek.

De topper silver is ook verkrijgbaar in de lengtematen 210cm(kostenneutraal) en 220cm(+10% verkoopprijs). Eventuele afwijkende breedtematen zijn ook mogelijk in overleg. Neemt u hiervoor contact met ons op. Let op: hier kan wel een langere levertijd aan vast zitten.


Topper Split

Een split topper heeft een scheiding aan de bovenzijde. Hierdoor kunnen de hoofdeinden los van elkaar bewegen terwijl het geheel toch als één matras oogt. Let op; de foto is slechts ter indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.


Levering en Montage

Alle toppers van Berghuis Online worden thuis op de door u gewenste plek neergelegd en het verpakkingsmateriaal nemen wij uiteraard weer mee.